Verzenden

Verzenden
Wegens een stijging van de algemene verzendkosten hanteren wij per 2 januari 2020 andere verzendkosten dan je van ons gewend bent.
Binnen Nederland kun je je bestelling laten verzenden met standaard verzending van PostNL. Bij standaard verzending streven wij ernaar om het pakketje binnen 2 werkdagen te bezorgen.
Hieronder vind je de verzendkosten voor de verschillende landen:
Nederland
Standaard verzending door PostNL:
Voor standaard bezorging in Nederland rekenen wij €5,75 verzendkosten. Bij bestellingen vanaf €45,- rekenen wij geen verzendkosten.
België
Standaard verzending door PostNL:
Voor standaard bezorging in België rekenen wij €11,95 verzendkosten. Bij bestellingen vanaf €75,- rekenen wij geen verzendkosten.
Duitsland
Standaard verzending door PostNL:
Voor standaard bezorging in Duitsland rekenen wij €11,95 verzendkosten. Bij bestellingen vanaf €75,- rekenen wij geen verzendkosten.
Luxemburg
Standaard verzending door PostNL:
Voor standaard bezorging in Luxemburg rekenen wij €11,95 verzendkosten. Bij bestellingen vanaf €75,- rekenen wij geen verzendkosten.
Verenigd Koninkrijk (UK) Standaard verzending door PostNL:
Voor standaard bezorging in Verenigd Koninkrijk (UK) rekenen wij €11,95 verzendkosten. Bij bestellingen vanaf €75,- rekenen wij geen verzendkosten.
Bestelling afhalen
Bij het plaatsen van een online bestelling kun je bij de verzendmethode aangeven of je je bestelling wilt afhalen in de winkel. Als de bestelling is voltooid, sturen wij een bevestigingsmail wanneer de bestelling klaar staat. In de meeste gevallen kun je de bestelling de volgende dag al ophalen! Heb je de bevestigingsmail ontvangen? Dan kun je de bestelling ophalen wanneer het jou uit komt. Bij het afhalen van je bestelling dien je de factuur bevestiging mee te nemen.