Scheepjes MAL De Twisted Roots

6 - 27 januari 2021
Twisted Roots Scarf MAL
As seen in YARN 10 – The Colour Issue

Elk jaar is meer tijd voor jezelf nemen één van de meest populaire goede voornemens. Om crafters te helpen met dat voornemen en om iedereen ook dit jaar weer volop inspiratie te bieden, houdt Scheepjes een winterse Make-A-Long met in de hoofdrol de gebreide Twisted Roots Scarf. Deze bijzondere sjaal met prachtige kabels is ontworpen door Scheepjes Blogger Tammy Canavan-Soldaat van Canadutch en het patroon is te bewonderen in Scheepjes‘ YARN Bookazine 10 – The Colour Issue.

De Twisted Roots MAL wordt gehouden van 6 januari t/m 27 januari 2021 in de Officiële Scheepjes Facebook groepen. Het is een perfect project voor avontuurlijke beginners om nieuwe vaardigheden te leren en om het breien onder de knie te krijgen, maar wij weten zeker dat ervaren breiers ook enorm van dit project gaan genieten. Natuurlijk doen ze dit niet alleen. Met de hulp van de ontwerpster, de zeer bekwame Facebook mods & admins en de wereldwijde Scheepjes community in de Internationale en Nederlandse  Facebook groep (in totaal bijna 110.000 leden!), twijfelen wij er niet aan dat het iedereen gaat lukken.

Benodigdheden

Tip: Wij moedigen iedere deelnemer aan om de vele kleuren van Scheepjes Our Tribe te ontdekken en om de sjaal te personaliseren door je eigen kleur te kiezen.

Let op: het patroon van de Twisted Roots Scarf is niet los verkrijgbaar.