Ruilen & Retourneren

Retourneren

Ben je niet 100% tevreden met je geleverde bestelling? We zoeken graag samen met jou naar een oplossing, zoals het retourneren van je bestelling of het ruilen van producten.

8 dagen bedenktijd
Je kunt je bestelling binnen 8 dagen zonder opgaaf van reden retourneren. Dit termijn gaat in wanneer de bestelling in ontvangst is genomen. Vervolgens dien je de producten of de gehele bestelling in originele staat en verpakking binnen 8 dagen te retourneren. De kosten hiervan komen op je eigen rekening. Zodra we de retourzending heb ontvangen, zullen we ervoor zorgen dat het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten wanneer het om de complete bestelling gaat) zo snel mogelijk terug wordt gestort, maar uiterlijk binnen 10 dagen.

De bestelling kun je retourneren naar:
Geur & Kleur
Steynlaan 19e
3701 EA Zeist

Ruilen

Is één of meerdere producten beschadigd, of wil je toch liever een ander product? Het is mogelijk om het product te ruilen. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden en handelingen als bij het retourneren. Wanneer we het beschadigde of niet gewenste product hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat er een nieuw product naar keuze wordt opgestuurd op onze kosten. Het kan hierbij gaan om hetzelfde product, maar ook om een ander product van dezelfde waarde.

Herroepingsformulier

Wil je één of meerdere producten terugsturen? Gebruik dan het formulier dat je op deze pagina kunt vinden. Nadat je van ons een bevestiging hebt ontvangen, kun je (een deel van) je bestelling retourneren. Vul bij het terugsturen van de producten het herroepingsformulier in, deze kun je vinden op de achterzijde van de pakbon.