Retourneren

Retourneren
Wat te doen bij een retourmelding
Bij Geur&Kleur heb je voor al je bestellingen een bedenktijd van 14 dagen vanaf het moment dat je je bestelling binnen hebt. Binnen deze termijn mag je de bestelling bekijken en eventueel retourneren. Na de bedenktijd is je aankoop definitief. Controleer direct na ontvangst van je bestelling of deze compleet en onbeschadigd is.  Als dit niet zo is, neem dan binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op om dit te melden. De  artikelen worden dan, indien nodig, door ons vervangen of vergoed.
 
Voor retourneren hanteren wij de volgende regels: 
  • binnen de bedenktijd van 14 dagen wordt teruggestuurd.
  • in de onbeschadigde, niet beschreven, originele verpakking zit.
  • compleet, niet gebruikt en onbeschadigd is.
Als er een deel van de bestelling wordt geretourneerd, worden de verzendkosten niet vergoed. Wanneer je alle artikelen van een bestelling retourneert binnen de termijn van 14 dagen, ontvang je de eventueel betaalde verzendkosten van ons retour.
Let op: de retourkosten zijn voor eigen rekening! Geopende artikelen die niet voldoen aan bovenstaande eisen blijven je eigendom. Wij sturen deze artikelen naar je terug en brengen de gemaakte kosten in rekening.
 
Je kunt je retouropdracht doorgeven via winkel@geurenkleurzeist.nl. Geef hierin door: factuurnummer, naam en de artikelen die je wilt retourneren. Wanneer je goederen retourneert, dan zijn de verzendkosten van het retourneren en het risico voor eigen rekening. Zodra wij de goederen ontvangen hebben, storten wij het aankoopbedrag exclusief verzendkosten binnen 5 werkdagen terug. 
Teveel bestelde, volledige bollen in originele staat kunnen binnen een termijn van 2 maanden terug worden gestuurd. Rokers raden wij aan garens in een ruimte te bewaren, waar niet wordt gerookt. Bollen met rookgeur kunnen niet opnieuw worden verkocht. Verpak de artikelen goed, zodat ze ook na verzending hier in originele staat aankomen. Bollen met rookgeur kunnen niet retour gestuurd worden. Wij sturen deze artikelen naar je terug en brengen de gemaakte kosten in rekening. Zijn de artikelen niet meer in ons assortiment, dan kunnen deze niet retour gestuurd worden.
 
Producten die geretourneerd worden, kunnen naar onderstaand adres verzonden worden.
Geur&Kleur
Steynlaan 19e
3701 EA Zeist