Over ons

Geur en Kleur is meer dan alleen maar een andere gemiddelde webshop. We verkopen niet alleen producten van topkwaliteit, maar geven onze klanten ook een positieve winkelervaring zowel online als in onze winkel in Zeist.
0
Producten in Wol en Garen
0%
Van de klanten komen bij ons terug
0
De gemiddelde beoordeling van onze klanten

Voor het gemak van keuze
We denken na over het gemak van uw keuze. Onze producten worden geleverd met een sterrenclassificatie die aarzelende kopers moet helpen een beslissing te nemen. Bovendien kunt u onze site doorzoeken als u precies weet wat u zoekt of een aantal verschillende filters gebruikt die uw tijd en inspanningen aanzienlijk zullen besparen.

Levering aan alle regio's
Wij leveren onze goederen door heel Nederland. Waar u ook woont, uw bestelling wordt op tijd verzonden en bij u thuis afgeleverd of op een andere door u aangegeven adres. De pakketten worden met de grootst mogelijke zorg behandeld, zodat de bestelde producten veilig en correct aan u worden overhandigd, precies zoals u verwacht.

De hoogste kwaliteit van producten
We garanderen de hoogste kwaliteit van de producten die we verkopen. Alle artikelen die we verkopen, gaan door met een grondige kwaliteitscontrole, dus geen enkele mismatch van eigenschappen kan aan het oog van onze professionals ontsnappen.

To Top